Palvelut

Ihokarvojen poisto

IPL-HOITO HÄIRITSEVIEN IHOKARVOJEN POISTOON
Valoimpulssihoito on tehokas tapa häiritsevien ihokarvojen pysyvään poistamiseen. Sen teho perustuu valonsykäyksiin, jotka reagoi karvan väripigmenttiin ja tuhoaa karvatupen. Yhdellä hoitokerralla käsitellään sillä hetkellä kasvuvaiheessa olevaa karvaa ja karvatuppea. Vaiheita on muutamia, joten sen vuoksi yksi hoitokerta ei poista kokonaan karvankasvua hoidetulta alueelta. Saat jo yhdellä hoitokerralla näkyvää tulosta, mutta pysyvän hoitotuloksen aikaansaamiseksi hoitoa suositellaan kuitenkin otettavaksi sarjahoitona. Vastaan mielelläni lisäkysymyksiin.

Klassisnen hieronta

Olen koulutettu hieroja. Jos sinulla on kireyksiä niskassa, ongelmia selän tai jalkojen kanssa, ota yhteyttä minuun. 

Volyymiripset sekä klassiset ripset

Ripsipidennys klassisella tyylillä tarkoittaa, että jokaiseen omaan ripseen liimataan yksittäinen ripsikuitu. Omien ripsien tuuheus vaikuttaa lopputulokseen. Tällä tekniikalla tehtynä, ripsistä tulee erotellut ja luonnollisen näköiset.

Volyymiripsikuidut ovat ohuempia ja kevyempiä kuin klassiset ripsikuidut. Volyymiripsitekniikalla toteuttaessa yhteen omaan ripseen liimataan muutama ripsikuitu. Kuidut liimataan omaan ripseen viuhkana. Lopputuloksesta saa halutessaan todella näyttävän ja tuuhean. On myöskin mahdollista saada ihan luonnollinen lopputulos näillä.

Lashlift

Lashlift on ripsien kestotaivutusta. Omat ripset taivutetaan tyvestä ylöspäin silikonimuotin avulla, joka valitaan sen mukaan, kuinka voimakas taivutus halutaan. Samalla yleensä värjätään ripset tummemmaksi, jolloin saadaan ripseen näyttävyyttä ja pituutta.

Käsittely kestää noin tunnin. Taivutus kestää ripsissä noin 6-8 viikkoa. Kestotaivutus on hyvä vaihtoehto tuomaan ilmettä kasvoille ja ripsille.

Kestolakkaus eli geelilakkaus

Minulla on käytössä Cuccio Colour Veneer- geelilakat

Cuccio Colour Veneer vahvistaa luonnonkynttä antamalla suojaa ja vahvuutta heikoillekin kynsille. Nämä kestolakat ovat 100% geeliä, joten niissä ei ole haihtuvia ainesosia kuten kynsilakoissa tai hybridilakoissa.

 Cuccio kestolakkaus on menetelmä, jolla saadaan 2-3 viikkoa kestävä kaunis lakkaus sormien kynsiin. Lakkapinta kovetetaan LED-valossa, joka kuivattaa ja kovettaa pinnan välittömästi.

 Kestolakoilla saat siistit kynnet, jotka kestää arjen rasitteet.

 Kestolakkaus pysyy kynsissäsi niin kauan kunnes se poistetaan asetonia sisältävällä poistoaineella tai puhtaalla asetonilla. Kynsi kuitenkin kasvaa, joten sitä voi joutua paikkaamaan vähän kynnen juuresta. Minulla on myynnissä lähes kaikille minulla käytössä oleville väreille paikkauslakka, jonka voi halutessa ostaa.

 Lakkojen poistatus hoituu helpoiten siihen tarkoitetuilla aineilla. Voit poistaa lakat myös itse kotona, mutta varo vaurioittamasta kynttä. Saat siihen ohjeet minulta soittamalla.

 1 Kestolakkaus kerta sisältää:

Kynsien viilaus ja muotoilu, kynsinauhojen poisto kynsilevyltä, kynnen pinnan tasoitus, kestolakkaus ja koristelu, kynsinauhaöljyn ja voiteen levitys. Hoidon kesto uusille lakkakuksille on noin 90min, riippuen yksityiskohtien määrästä. 

 Vanhan lakan poistossa menee noin 20min.

 Leikkaa kynnet jo kotona haluttuun pituuteen.

Intialainen päähieronta

Intialainen päähieronta on vuosituhansia vanha hoitomuoto. Se on osa ayurvedista perinnettä jo yli 5000 vuoden takaa. Intialaissyntyinen fysioterapeutti Narendra Mehta kehitti vuonna 1978 Englannissa intialaisen päähieronnan pohjalta menetelmän, johon hän yhdisti mm niskan, hartioiden ja kasvojen käsittelyn. Suomeen tämän hoidon toi Mehtan oppilas irlantilaissyntyinen Dee Ahern 1991.

Hoidon aikana käsitellään niska-hartiaseutu, olkavarret, pää ja korvat. Tämä hieronta helpottaa lihas- ja hermojännitystä, lisää veren ja lymfan kiertoa ja elvyttää solujen hapensaantia. Hoito vaikuttaa parantavasti keskittymiskykyyn, aineenvaihduntaan, päänahan hyvinvointiin ja hiusten kasvuun.

Hoidolla on vaikutusta koko kehon luonnolliseen tasapainoon ja auttaa saavuttamaan sekä fyysistä että psyykkistä hyvinvointia.

Hoidosta saadaan apua mm. – päänsärkyyn – lihasjännityksiin – silmien rasitusoireisiin – stressiin – unettomuuteen

Keskustelethan lääkärisi kanssa hoidon sopivuudesta mikäli sinulla on joku alla olevista:

  • Aivoverenkiertohäiriö / Aivoinfarkti
  • Flunssa tai akuutti tulehdus
  • Sydämen tahdistin
  • Syöpä
  • Tarttuva ihotauti
  • Paikallisia laajentuneita verisuonia hoidettavilla alueilla
  • Epilepsia
  • Prosiasis pään aluella
    Jos olet ollut onnettomuudessa ja loukannut pään.

Varaa nyt