Palvelut

Ihokarvojen poisto

IPL-HOITO HÄIRITSEVIEN IHOKARVOJEN POISTOON
Valoimpulssihoito on tehokas tapa häiritsevien ihokarvojen pysyvään poistamiseen. Sen teho perustuu valonsykäyksiin, jotka reagoi karvan väripigmenttiin ja tuhoaa karvatupen. Yhdellä hoitokerralla käsitellään sillä hetkellä kasvuvaiheessa olevaa karvaa ja karvatuppea. Vaiheita on muutamia, joten sen vuoksi yksi hoitokerta ei poista kokonaan karvankasvua hoidetulta alueelta. Saat jo yhdellä hoitokerralla näkyvää tulosta, mutta pysyvän hoitotuloksen aikaansaamiseksi hoitoa suositellaan kuitenkin otettavaksi sarjahoitona. Vastaan mielelläni lisäkysymyksiin.

Klassisnen hieronta

Olen koulutettu hieroja. Jos sinulla on kireyksiä niskassa, ongelmia selän tai jalkojen kanssa, ota yhteyttä minuun. 

Volyymiripset sekä klassiset ripset

Ripsipidennys klassisella tyylillä tarkoittaa, että jokaiseen omaan ripseen liimataan yksittäinen ripsikuitu. Omien ripsien tuuheus vaikuttaa lopputulokseen. Tällä tekniikalla tehtynä, ripsistä tulee erotellut ja luonnollisen näköiset.

Volyymiripsikuidut ovat ohuempia ja kevyempiä kuin klassiset ripsikuidut. Volyymiripsitekniikalla toteuttaessa yhteen omaan ripseen liimataan muutama ripsikuitu. Kuidut liimataan omaan ripseen viuhkana. Lopputuloksesta saa halutessaan todella näyttävän ja tuuhean. On myöskin mahdollista saada ihan luonnollinen lopputulos näillä.

Lashlift

Lashlift on ripsien kestotaivutusta. Omat ripset taivutetaan tyvestä ylöspäin silikonimuotin avulla, joka valitaan sen mukaan, kuinka voimakas taivutus halutaan. Samalla yleensä värjätään ripset tummemmaksi, jolloin saadaan ripseen näyttävyyttä ja pituutta.

Käsittely kestää noin tunnin. Taivutus kestää ripsissä noin 6-8 viikkoa. Kestotaivutus on hyvä vaihtoehto tuomaan ilmettä kasvoille ja ripsille.

Varaa nyt