Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Hemmottelua ja huolenpitoa naisille - Lyx och omsorg för kvinnor!

 

Ajankohtaista

Häiritsevät ihokarvat kuriin IPL- laitteella, pysyvällä karvanpoistolla / Borttagning av irriterande hårväxt med IPL-apparat

 

Kuvagalleria

Karvanpoisto IPL-Laitteella / Hårborttagning med IPL

 

IPL-HOITO HÄIRITSEVIEN IHOKARVOJEN POISTOON -Valoimpulssihoito on tehokas tapa häiritsevien ihokarvojen pysyvään poistamiseen. Sen teho perustuu valonsykäyksiin, jotka reagoi karvan väripigmenttiin ja tuhoaa karvatupen. Yhdellä hoitokerralla käsitellään sillä hetkellä kasvuvaiheessa olevaa karvaa ja karvatuppea. Vaiheita on muutamia, joten sen vuoksi yksi hoitokerta ei poista kokonaan karvankasvua hoidetulta alueelta. Saat jo yhdellä hoitokerralla näkyvää tulosta, mutta pysyvän hoitotuloksen aikaansaamiseksi hoitoa suositellaan kuitenkin otettavaksi sarjahoitona. Vastaan mielelläni lisäkysymyksiin.

 

IPL-BEHANDLING FÖR GENERANDE HÅRVÄXT - ljusimpulser som reagerar mot pigmentet I hårsäcken. Det är ett snabbt och effektivt sätt för permanent hårborttagning. Håret växer i några faser. Man behandlar en tillväxtfas av växtcykeln åt gången. Redan första behandlingen ger resultat, men för permanent hårborttagning behövs ett antal gånger. Kontakta gärna för mer information.

 

 

90Intialainen päähieronta

 

Intialainen päähieronta on vuosituhansia vanha hoitomuoto. Se on osa ayurvedista perinnettä jo yli 5000 vuoden takaa. Intialaissyntyinen fysioterapeutti Narendra Mehta kehitti vuonna 1978 Englannissa intialaisen päähieronnan pohjalta menetelmän, johon hän yhdisti mm niskan, hartioiden ja kasvojen käsittelyn. Suomeen tämän hoidon toi Mehtan oppilas irlantilaissyntyinen Dee Ahern 1991.

Hoidon aikana käsitellään niska-hartiaseutu, olkavarret, pää ja korvat. Tämä hieronta helpottaa lihas- ja hermojännitystä, lisää veren ja lymfan kiertoa ja elvyttää solujen hapensaantia. Hoito vaikuttaa parantavasti keskittymiskykyyn, aineenvaihduntaan, päänahan hyvinvointiin ja hiusten kasvuun.

Hoidolla on vaikutusta koko kehon luonnolliseen tasapainoon ja auttaa saavuttamaan sekä fyysistä että psyykkistä hyvinvointia.

Hoidosta saadaan apua mm. - päänsärkyyn - lihasjännityksiin - silmien rasitusoireisiin - stressiin - unettomuuteen

Keskustelethan lääkärisi kanssa hoidon sopivuudesta mikäli sinulla on joku alla olevista

-Aivoverenkiertohäiriö / Aivoinfarkti

-Flunssa tai akuutti tulehdus

-Sydämen tahdistin

-Syöpä

-Tarttuva ihotauti

-Paikallisia laajentuneita verisuonia hoidettavilla alueilla

-Epilepsia

-Prosiasis pään aluella

Jos olet ollut onnettomuudessa ja loukannut pään.

 

Indisk huvudmassage

 

Indisk huvudmassage hämtades till väst av den indiskfödde osteopaten och massören Narendra Meht på 1970-talet. Han kombinerade nytt och gammalt: den ursprungliga tusenåriga huvudmassagen samt massage av nack-skulderparti och behandling av ansiktet. Till Finland kom den här behandlingen med Mehtas elev Irlänska Dee Ahern 1991.

Behandlingen börgar med nack-skulderparti, går sen över till axlar, öron, hårbottnen och till sist ansiktet. Den här behandlingen verkar avslappnande för kropp och själ. Den tar bort spänningar och stress, minskar värk i nack-skulderparti, förbättrar koncentrationsförmågan och främjar hårets tillväxt, lindrar huvudvärk, förbättrar sömnkvaliteten, ger bättre blodcirkulation och lymfcirkulation, förbättrar ämnesomsättningen.

 Diskutera med din doctor i osäkerhet om behandlingen passer dig tex.om du har eller har haft:

-cirkulationsstörningar i hjärnan,

-flunssa, eller akut infektion,

-söndrig hud på behandlingsstället,

-svåra förslitningar i nacken,

-cancer,

-epilepsi.

-smittande hudsjukdom

 

Kestolakkaus eli geelilakkaus

 

Minulla on käytössä Cuccio Colour Veneer- geelilakat

Cuccio Colour Veneer vahvistaa luonnonkynttä antamalla suojaa ja vahvuutta heikoillekin kynsille. Nämä kestolakat ovat 100% geeliä, joten niissä ei ole haihtuvia ainesosia kuten kynsilakoissa tai hybridilakoissa.

 Cuccio kestolakkaus on menetelmä, jolla saadaan 2-3 viikkoa kestävä kaunis lakkaus sormien kynsiin. Lakkapinta kovetetaan LED-valossa, joka kuivattaa ja kovettaa pinnan välittömästi.

 Kestolakoilla saat siistit kynnet, jotka kestää arjen rasitteet.

 Kestolakkaus pysyy kynsissäsi niin kauan kunnes se poistetaan asetonia sisältävällä poistoaineella tai puhtaalla asetonilla. Kynsi kuitenkin kasvaa, joten sitä voi joutua paikkaamaan vähän kynnen juuresta. Minulla on myynnissä lähes kaikille minulla käytössä oleville väreille paikkauslakka, jonka voi halutessa ostaa.

 Lakkojen poistatus hoituu helpoiten siihen tarkoitetuilla aineilla. Voit poistaa lakat myös itse kotona, mutta varo vaurioittamasta kynttä. Saat siihen ohjeet minulta soittamalla.

 1 Kestolakkaus kerta sisältää:

Kynsien viilaus ja muotoilu, kynsinauhojen poisto kynsilevyltä, kynnen pinnan tasoitus, kestolakkaus ja koristelu, kynsinauhaöljyn ja voiteen levitys. Hoidon kesto uusille lakkakuksille on noin 90min, riippuen yksityiskohtien määrästä. 

 Vanhan lakan poistossa menee noin 20min.

 Leikkaa kynnet jo kotona haluttuun pituuteen.