Tjänster

Hårborttagning

IPL-BEHANDLING FÖR GENERANDE HÅRVÄXT 
Ljusimpulser som reagerar mot pigmentet i hårsäcken. Det är ett snabbt och effektivt sätt för permanent hårborttagning. Håret växer i några faser. Man behandlar en tillväxtfas av växtcykeln åt gången. Redan första behandlingen ger resultat, men för permanent hårborttagning behövs ett antal gånger. Kontakta gärna för mer information.

Klassisk massage

Jag är skolad till massör.  Om du har spänningar i nacken, problem med ryggen eller benen, kontakta mig. 

Klassiska fransar och Volymfransar

Med klassisk fransförlängning fäster man en singelfrans på en naturlig frans. Resultatet är beroende av dina naturliga fransar när det kommer till fylligheten. Med den här tekniken får man ett naturligt resultat.

Volymfransar är tunnare och lättare. Så man kan applicera några strån på samma frans. De läggs i knippen, som sen fäst på din naturliga frans. Med volymfransar får man en fyllig effekt, fast man skulle ha lite glesa fransar själv.

Lashlift

Lashlift är en ny metod som böjer och lyfter dina egna fransar. I behandlingen böjs fransarna uppåt från roten, med hjälp av en silikonplatta. Under samma behandling kan man även färga fransarna mörkare. Efter behandlingen ser dina egna fransar fylliga och längre ut.

Lashlift är ett bra alternativ för att få dina fransar att se naturligt fylligare ut.

Behandlingen tar ungefär en timme. Effekten kvarstår ca 6-8 veckor.

Permanent lack eller gellack

Till gelnaglar använder jag Cuccio Colour Veneer- lack
Med Cuccio gellack får du snygga naglar som hålls i 2-3 veckor. Man använder LED ugn för att få ytan hård.
Borttagning av gellack sker lättast med medel som är tillverkade för det. Men du kan också ta bort gellacken själv hemma, men var då försiktig med att inte skada ytan på din egen nagel. Ring om du vill ha info om hur man tar bort gellack på naglarna hemma. 
Borttagning av gellack tar ca 20min. Ny gellackning tar ca 90min, beroende på hur mycket dekorationer man vill ha.
1 gång gellackning inkluderar: Filning och formning av naglar, borttagning av nagelband på nagelytan, jämning av ytan på din egen nagel, gellackning, dekorering, fuktgivande och vårdande oljevård för nagelbanden. 
Klipp naglarna i önskad längd redan hemma.